Korg med Lock 2pk

I lager.
Antal: 4

275 kr

Korg med Lock i Sjögräs - 2-pack

Skapa en harmonisk och naturnära känsla i ditt hem med dessa två vackra korgar. Perfekta för förvaring eller som dekorativa inslag, dessa korgar kombinerar funktionalitet med estetik. Tillverkade av det hållbara materialet sjögräs, bidrar de inte bara till en varm atmosfär utan även till en mer miljömedveten livsstil.

Den stora korgen mäter 20x20x12,5 cm och den mellanstora är 17x17x10,5 cm, vilket ger gott om utrymme för allt från handdukar i badrummet till garnnystan i hantverksrummet. Med sina praktiska lock skyddar de dina saker från damm och smuts samtidigt som de förgyller din inredning.

Använd dem som stilfulla arrangemang i vardagsrummet eller som en omsorgsfull detalj i sovrummet. Dessa två korgar är mer än bara förvaringslösningar - de är ett uttryck för personlig stil och en hyllning till traditionellt hantverk.

Oavsett om du är ute efter att organisera ditt hem på ett snyggt sätt eller helt enkelt vill addera en touch av rustik charm, är dessa korgar med lock ett utmärkt val. Beställ ditt set idag och upplev hur de lyfter din hemmiljö!

A Lot Decoration